Performance Marketing

Hjemmesider

Når man skal have en ny hjemmeside er det vigtigt at være så detaljeret som mulig på forhånd, med hensyn til hvad den skal kunne og hvordan den skal se ud. Ellers risikere man at løbe ind i store ekstra omkostninger undervejs i processen.

Den gode nyhed er at idag findes der systemer som kan benyttes til at oprette en god hjemmeside, enormt billigt i forhold til traditionelle priser.

Men det er klart, går man til et web hus hvis primære job er at sælge hjemmesider, så vil de prøve at få så mange penge ud af en som mulig. Uden nødvendigvis at give en den bedst mulige rådgivning omkring hvilke muligheder der er på markedet.


Standard hjemmeside

Alle virksomheder har behov for at have en hjemmeside. Idag føles det for folk, som at virksomheden ikke eksistere, hvis den ikke har en hjemmeside.

Wordpress (open-source hjemmeside program) benyttes til 31% af internettets hjemmesider idag. Det betyder at det er gratis at bruge og hjælp kan findes alle vegne, og til gode priser.

Det er et ideelt valg for langt de fleste mindre virksomheder.


Online webshop

At starte sin egen webshop, eller at supplere sit butikssalg med online salg, er blevet enormt populært. Mange konsulenter anbefaler systemer som Magento til webshops, men "mindre" kundernes erfaringer er ofte at det bliver for svært at justere i selv, og derfor rigtig dyrt i længden.

Wordpress kan også bruges billigt og effektivt til at lave webshops, sammen med den gratis udvidelse kaldet Woocommerce.


AMP hjemmeside

For mellemstore virksomheder er ydeevne et element der ofte optimeres. Typisk har man fokus på en håndfuld vigtige "landing pages" (sider der får meget trafik).

Disse "landing pages" kan optimeres yderligere ved at kode en AMP version af siden, så Google lægger den ind på sine egne servere. På den måde kan man opfange leads (potentielle kunder) uden at de behøver forlade Google. Det er det ultimative indenfor SEO og CRO (Konverteringsoptimering).

Ens for alle typer hjemmesider er, at man skal sikre sig at alle funktioner er inkluderet i den løsning man vælger. Fordi udseendet er det mindste, og billigste at justere. Man omtaler ofte web udviklere i to kategorier "Front-end" og "Back-end" udviklere.

Udseendet af hjemmesider bearbejdes typisk i simpel Html, CSS og jQuery kode. Hvilket er det første web udviklere lærer i deres uddannelse. Dette tilbyder jeg også hjælp til, da Online Markedsføring ofte overlapper med justering af design. På den måde kan der spares dagevis af forsinkelser, i løbende kampagne arbejde, hvor tid og timing er en vigtig faktor.

Man skal dog være opmærksom på at når man skal designe sin nye hjemmeside, er det godt benytte sig af professionelt design. Det kan være dyrt at få lavet fra bunden, så det er godt at gøre brug af referencer og på den måde lægge en plan for hvordan den skal se ud. Til de fleste open-source hjemmeside programmer, såsom Wordpress, kan man også købe færdige design skabeloner.